HINDBÆRSMOOTHIE MED MYNTE, HYLDEBLOMST OG LAKRIDS

Smoothies kan være så fantastisk lækre, fløjlsbløde og indbydende – og så kan de desværre også nogle gange blive til noget sødt og klistret stads, efter min mening. Med den her smoothie har jeg vist knækket en eller anden form for kode, for den er lige efter min smagsløg.

en håndfuld frosne hindbær

3-4 udstenede friske dadler

1 spsk valleproteinpulver

1/2 spsk lakridspulver

en smule kanel, kardemomme og ingefær

friske mynteblade

2 spsk (hjemmelavet) hyldeblomstsaft

soyamælk med vanille

Kom alt undtagen soyamælken i en blender. Hæld derefter soyamælk over til det dækker og blend.

Og hvis man ønsker at have det mere samlet, så har jeg gjort det her:

Reklamer

Skriv gerne en kommentar, en hilsen eller et par kloge ord

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: