HELSTEGT KYLLING OG RODFRUGTER I OVNEN

Det er så nemt, det her. Begge ting i ovnen – både på samme tid og lige længe. Det mest avancerede er nok at forberede rodfrugterne. Og ellers så passer det bare sig selv.

Jeg gjorde blot det, at jeg købte en hel kylling og en pose med blandede rodfrugter. Til kyllingen pressede jeg en halv citron, som jeg blandede med hakket, frisk rosmarin, som blev penslet/smurt på kyllingeskindet efterfulgt af en dejlig mængde friskkværnet peber og havsalt. Derefter sat på en rist i ovnen med en bradepande under sig. Halvanden time ved 180℃, og så er der saftig og lækker kylling.

Rodfrugterne blev skrællet, snittet i passende størrelse og blandet med solsikkeolie, en smule chiliolie, hakket, frisk rosmarin, havsalt og friskkværnet peber. Op på en bradepande med bagepapir på og ind i ovnen sammen med kylling(under den bageplade, der er under risten med kyllingen på). Halvanden time, 180℃, og så er der sprøde og velsmagende rodfrugter.

Reklamer

Skriv gerne en kommentar, en hilsen eller et par kloge ord

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: