KYLLINGEFRIKADELLER MED PERSILLE

En meget simpel udgave af kyllingefrikadeller med lidt god krydning. Nemme, hurtige og lige til at bikse sammen, lade dem stå lidt i køleskab og så bare stege dem. Denne version er jo så uden peber(altså diætvenlig), så derfor er der kommet en lille smule cayennepeber i i stedet, hvilket fungerer ret godt. Oveni det hele er de jo faktisk både gluten-, laktose og æggefri, men det gør dem skam ikke mindre smagsfulde.

Ca. 400 g kyllingefars (1 pakke)
1 bundt (bredbladet) persille
1 løg
Knivspids-¼ tsk stødt muskat(alt efter hvor god man er til muskat)
Salt
Lille knivspids cayennepeber

Løg og persille kommes i minihakker og kværnes, til det er grødet. Røres sammen med kyllingefarsen samt salt, muskat og cayennepeber. Lad det trække i køleskab i ca. 1-2 timer, før det steges til frikadeller i olie. Spis nogle med det samme, gem nogle til madpakken eller hvad du har lyst til.

Advertisements

Skriv gerne en kommentar, en hilsen eller et par kloge ord

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: