EN KLASSISK SMOOTHIE MED JORDBÆR OG BANAN

Det er sjovt og spændende nok at prøve at lave og smage nye og anderledes ting, som også er en videreudvikling af det, man er vant til – fra simpel appelsinjuice til grøntsagsjuice, der både indeholder spinat, rødbede eller rød peber. Eller fra en god jordbærsmoothie til den grønne smoothie med både avocado, proteinpulver, nødder eller olie i. Men man skal ikke glemme, hvad man kom fra. Og det er noget, de danske jordbær, der endelig er kommet frem, mindede mig om, for deres sødme er noget, der kan friske de fleste ting op.

Det er blot at tage jordbær(1 del frosne og 1 del lækre, sprøde, søde og velsmagende danske jordbær), banan og mælk efter eget valg(jeg foretrækker rismælk) og blende løs. Tilsæt gerne frisk mynte, det smager fantastisk lækkert. Og nyd en god og lækker jordbærsmoothie, lige når du vil – den kan både gå an som morgenmad, mellemmåltid, snack, dessert og lækkerbisken.

Reklamer

2 thoughts on “EN KLASSISK SMOOTHIE MED JORDBÆR OG BANAN

  1. mmh! en klassisker – men en lækker en af slagsen:) den må jeg lave i morgen tidlig; trænger sådan til en morgensmoothie, der er nem & hurtig.

Skriv gerne en kommentar, en hilsen eller et par kloge ord

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: