SMUK SOMMERDRIK MED JORDBÆR OG PEANUTBUTTER

Kender I bloggen Green Kitchen Stories? Det er en af mine klare favoritter, hvor jeg har tævet alle tidligere indlæg igennem og med glæde venter på at læse de nye og prøve de tilhørende opskrifter af. Jeg har jo tidligere erklæret min kærlighed til kombinationen af jordbær og peanutbutter her, men i en af deres opskrifter bliver denne kombination taget til nye højder. Og det smager guddommeligt. Hvis I er vilde med samme kombination, så skal I virkelig skynde jer at lave denne flotte sommerdrik, som nok til dels kan kaldes en milkshake, ja.

Jeg har ændret en lille smule i deres opskrift, så der kom en anelse mere pift af syrlig lime og ikke var for stor overvægt af peanutbutter. En meget lækker og nem opskrift til 2 glas lyder sådan her:

10 friske jordbær

Saft fra 1 lime

1 banan

3-3,5spsk peanutbutter(og husk – brug peanutbutter, der kun indeholder jordnødder og lidt salt – ingen sukker og ekstra olie er nødvendig)

1 cup(næsten 2,5 dl) mælk af eget valg – jeg brugte rismælk, de brugte havremælk, etc.

Et par isterninger

Jordbærren skæres i kvarte og kommes i hvert sit glas(altså 5 i hvert glas) og moses sammen med limesaften, der også fordeles mellem de to glas(½ lime til hvert glas). Banan, mælk, peanutbutter og isterninger blendes grundigt. Hæld peanutbutter-drikken oven på jordbærmassen, og se den smukke drik tage form. Serveres straks – tag lige et øjeblik, hvor du nyder udseendet af denne jordbær-peanut-drik… Og rør derefter gerne rundt for at blande det lidt bedre sammen, når det drikkes.

Og så er det så flot på billeder, så dem får I altså lige masser af.

Og så må I meget gerne smutte forbi SUND MUMS’ facebookside og blive en del af dem, der “synes godt om”, så I ikke går glip af noget – og I er også meget velkomne til at dele med jeres venner og lokke flere til. Derudover kan I også følge SUND MUMS på bloglovin’.

Reklamer

10 thoughts on “SMUK SOMMERDRIK MED JORDBÆR OG PEANUTBUTTER

  1. Puha, puha, puha, hvor ser den farlig ud! Er sikker på, at den må afprøves snart! Og sikke nogle lækre billeder – det er jo spiselig kunst! 🙂

  2. Hejsa
    Utrolig spændende og meget velsmagende drik. Er det ok, hvis jeg på et tidspunkt linker til din opskrift på min egen blog?
    Kh Kathe

Skriv gerne en kommentar, en hilsen eller et par kloge ord

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: