SUPERGRØN SUPERJUICE

Jeg tror, at dette er en af de ting, jeg har indtaget, som har været den mest helsificerede. Jeg er nok ikke den første i verden, der får spirulina, hvedegræs og probiotiske bakterier sammen med en bunke grønne (og andre farvede) fødevarer. Jeg frygtede godt nok lidt for udfaldet af denne juice ved at hælde en del pulver af forskellig – og måske knap så violduftende – slags i. Men det smagte helt enormt godt, hvilket man nok kan takke den syrlige lime og friske ananas for. Dette er en virkelig god start på dagen, som er smart at lave en dobbeltportion af og tage med i en flaske. Der er alle de næringsstoffer, man har brug for – kulhydrater, aminosyrer, fedtsyrer, enzymer, antioxidanter, vitaminer og mineraler – i stor stil proppet sammen i et glas.

Hvedegræs og spirulina er blevet kategoriseret som “superfoods”, der begge har et højt indhold af forskellige vitaminer og mineraler. Hvedegræs indeholder også klorofyl, som nogle af jer nok erindrer omtalt i forhold til det grønne farvestof i planter, der gør alt muligt godt for både hjerte, kredsløb, indvolde og lunger samt har en detox-effekt på blod og lever. Spirulina er en alge, som har et af de mest koncentrerede indhold af næringsstoffer, phyto-næringsstoffer og antioxidanter i forhold til alle andre planter. Og lime og agurk har en rensende effekt og er gode for hår, hud og negle. Ananas er nærende. Jaja – meget godt skal lyde om dem, når man læser om sådanne “superfoods”. Og dette har jeg gjort i et par af Jason Vales juicebøger. For jeg renser ud med juice i disse dage – faktisk i en uge – og har brugt hans bøger. Kender I The Juice Master eller hans bøger? Han er meget positiv og entusiastisk – lige lidt i overkanten for mig – men det er god inspiration. Og så får man prøvet noget nyt såsom denne supergrønne supejuice.

JUICE MASTER’S SUPER JUICE

 • ½ lime, skrællet
 • 2 æbler
 • ¼ ananas
 • ¼ agurk
 • Evt. en lille håndfuld grønne blade – fx spinat og brøndkarse
 • ¼ moden avocado
 • Lidt hvedegræs – svarende til en dagsportion(3 kapsler af det, jeg har)
 • 1 tsk spirulina
 • 1 kapsel med probiotiske bakterier(hvis du har lyst – godt for maven)
 • Isterninger(ca. 4 stk)

Juice lime, æbler, ananas, agurk og eventuelle grønne blade. Put avocadokødet i en blender sammen med isterninger, hvedegræs, spirulina og probiotiske bakterier. Hæld juicen over, og blend det hele godt. Voila – helse i et glas. Nyd det afkølet, og lav eventuelt dobbelt portion, så en god del af starten af dagen er dækket ind.

Endnu en gang vil jeg lige minde jer om at finde frem til SUND MUMS på facebook her og bloglovin’ her.

Reklamer

2 thoughts on “SUPERGRØN SUPERJUICE

 1. Hold da op, det ser lækkert ud! Elsker juice om morgenen, men mangler indimellem lidt inspiration så det ikke bliver den sædvanlige appelsin, gulerod og ingefær 🙂

  • Ja, det er jo lige det, at man får lidt inspiration, for selvom man VED, at der så mange forskellige juicekombinationer, så er det ikke altid lige til at få prøvet andre end de vante 😉

Skriv gerne en kommentar, en hilsen eller et par kloge ord

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: