SIMPEL KANELHAVREGRØD MED EFTERÅRSTILBEHØR

Nogle gange er det så simpelt at lave noget så lækkert og fyldt med god smag, hvis man har nogle gode ting “på lager”. En simpel havregrød med kanel(hvis man er tilnærmelsesvis lige så vild med kanel som mig) er lækkert, og varm havregrød luner godt på kold og våd efterårsmorgen. Eller frokost. Eller aften, formiddag eller eftermiddag. Og nu hvor efteråret så tydeligt er her, så er det mere end passende med kanelhavregrød tilsat havens brombær, udblødte mandler og rosiner samt krydret æblekompot.

Havregrød er så nemt at lave ved at tage den mængde havregryn, man har lyst til og komme i en kasserolle, fylde vand i, så det lige dækker et par centimeter og tilsætte 1 tsk kanel. Det koges, og der skrues derefter ned, så det får lov at simre, til det har fået en tæt konsistens. Sluk for varmen, tilsæt lidt salt og lad det køle et øjeblik, så det hele sætter sig. Fyld havregrøden i en skål, og nyd den med f.eks. friskplukkede brombær, udblødte mandler og rosiner samt krydret æblekompot.

facebook

bloglovin’

Reklamer

10 thoughts on “SIMPEL KANELHAVREGRØD MED EFTERÅRSTILBEHØR

  1. Hvor ser det lækkert ud! Elsker havregrød – specielt om efteråret og vinteren 🙂

  2. For en luksus-havregrød! Ser vildt lækkert ud, og heldigt nok har jeg alle ingredienser minus æblekompot! Gleder mig allerede til min morgenmad imorgen 😉

Skriv gerne en kommentar, en hilsen eller et par kloge ord

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: