DEN RIGTIGE GAVE TIL ENHVER LEJLIGHED

DETTE ER ET SPONSORERET INDLÆG.

Gavegivningssitet meyou.dk er nok ikke et fremmed fænomen for så mange af jer – måske? Jeg synes i hvert fald rigtig godt om projektet, som hører sammen med downtown.dk og takeoffer.dk, der også er fantastisk gode tiltag, så jeg synes, at det fortjener lidt opmærksomhed. Den nye del af  “kæden” går ud på, at man på nem og bekvem vis kan give gaver online. Og det her, at nogle inklusive mig selv kan tænke, at det måske kan tage noget af det personlige ud af at finde-købe-give en fysisk gave – men det her er altså en sjov måde at give måske lidt mere spontane og hyggelige gaver på, synes jeg. Der er også god inspiration at hente, til hvis man er lidt blank for, hvad man lige skal finde på til en værtindegave eller lignende.

Vi tror på, at gode gerninger smitter. Vi tror på, at kærlighed skal gives videre. Og vi tror på, at en økologisk hotdog siger mere end tusind ord. På meyou.dk finder du et univers af gaver, der bare venter på at indgå i det store give-gave-karma-hjul. Hvad end du vil sige ”tak for kampen”, ”jeg elsker dig skat” eller ”god swag dér”, har vi det, du søger. Giv fx en rød ribeyebøf til din bedste ven, en kasse økologiske krydderurter til din kæreste eller en biograftur med rødvin og chokolade til dine forældre – mulighederne er endeløse.”

Der er både “freebies”, som er gratis gaver at give, der (desværre) bliver hurtigt udsolgt, der er fra den billige til den dyre ende, og der er både mad, drinks, billetter, tatoveringer og træfigurer – der er nok noget for enhver. Så tag i hvert fald et kig forbi meyou.dk, og se, om det siger dig noget, og om du måske kan komme i tanke om én, der fortjener en lille gave, hvad end anledningen måtte være. Jeg har i hvert fald selv flere ideer til gaver, der vil gøre glæde hist og her…

Og husk at følge SUND MUMS på facebook og bloglovin’.

Reklamer

One thought on “DEN RIGTIGE GAVE TIL ENHVER LEJLIGHED

Skriv gerne en kommentar, en hilsen eller et par kloge ord

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: