PAUSE

Hej mine kære læsere. Jeg har fået et par henvendelser om, hvorvidt jeg er stoppet med at blogge her på SUND MUMS. Og det kan jeg glædeligt(hvilket I forhåbentligt også synes) fortælle, at det er jeg ikke. Jeg holder blot en smule pause. Og den pause skyldes, at jeg i starten af januar begyndte på et halvt års højskole. Jeg beklager meget, at jeg ikke har fået skrevet dette før, men hu-hej hvor det går stærkt her. Jeg har desværre ikke muligheden for at lave og fotografere min egen mad i SUND MUMS-stil her, så derfor er denne pause lige nødvendig. Men jeg håber ikke, at det skræmmer nogen væk. For der er masser af opskrifter at gå i krig med her, og jeg vender selvfølgelig stærkt tilbage, kan I tro. I er nogle dejlige læsere, og jeg håber, at I er trofaste og forstår mig.

Reklamer

2 thoughts on “PAUSE

  1. Haaber du nyder dit ophold paa hojskolen! Jeg er en af dem der venter spaendt paa nye opskrifter, naar du engang er tilbage 🙂 Tak fordi du holder os opdateret!

  2. Hav et rigtig dejligt ophold!! Jeg forsvinder i hvert fald ingen steder hen 🙂 Og bruger ofte dine opskrifter! Så tusind tak for dem der allerede er her.

Skriv gerne en kommentar, en hilsen eller et par kloge ord

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: