IS MED BLÅBÆR OG HYLDEBLOMST

DSC_0191

En måde at bruge lækre sommerbær og min mormors hyldeblomstsaft på kan være ved at lave ispinde af dem. Det er virkelig nemt og smager skønt og friskt. Det eneste, du skal gøre, er, at blende blåbær og hyldeblomstkoncentrat, og hælde massen i isforme. Og nej, det skal ikke være blandet hyldeblomstsaft, men koncentratet, så det kan smages, når det fryses.

Til ca. 4 is:

125 g blåbær
1-1,5 dl hyldeblomstkoncentrat

Blend det godt, og hæld i isforme. Jeg brugte sugerør som pinde for den pæne effekt, men helt praktisk er det altså ikke. Så du kan evt skaffe rigtige ispinde eller bruge dem, der følger med din isform. Alternativt kan man jo også bruge frosne blåbær, lade dem tø en smule, så de bliver lettere at blende og så gøre det samme. Det deler sig en smule, men er en god forfriskning. Den er jo desværre ikke sukkerfri pga. hyldeblomstkoncentratet, men den er mælkefri.

Desktop107

Reklamer

Skriv gerne en kommentar, en hilsen eller et par kloge ord

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: