GRILLHYGGE

Tiden flyver. Men sådan er det jo, når man har mange ting om ørerne. Jeg beklager, at der lige går lidt længere tid mellem indlæggene her, men det håber jeg, at I kan bære over med. Jeg er endelig blevet færdig med at supplere fysik op til højere niveau(det er bare dødlækkert at bruge sin sommerferie – som ellers endelig er med ordenligt dansk sommervejr – på det), så nu kan jeg komme videre og komme i gang med studie. Jeg fandt dog lige tid til en tur i sommerhus med veninder, hvor vi på bedste vis rundede sommeren lidt af med lidt grillhygge.

Opdateret for nylig2

Det er egentlig meget godt, når man tvinges til ikke at have så mange “midler” på hånden såsom et hav af forskellige krydderier og lignende. Så gør man det bare simpelt og lækkert og bruger godt med friske råvarer. Så blot til inspiration, så lavede vi kyllingespyd af brystfileter skåret i mindre stykker sat samme med firkanter af rød snackpeber og rødløg krydret med salt, peber og lidt grillkrydderi.

Opdateret for nylig1

Vi lavede en salat fyldt med spinat, grønne bønner, fersken, tomater, avocado og valnødder.

Opdateret for nylig

Og “on the side” blev der lavet en lille omgang gulerødder vendt i salt, peber og grøn pesto og pakket ind i sølvpapir og derefter bagt på grillen. Man kunne også her lave kartofler, ris, pasta eller lignende i den dur. Har I nogle gode og let tilgængelige ideer til grillen?

Husk at nyde sommeren og få fyret op under grillen så længe, det er muligt. Ha’ det skønt!

Reklamer

4 thoughts on “GRILLHYGGE

  1. Sikke en dejlig afslutning på sommeren. Vi har næsten ikke haft grillen fremme denne sommer, men sidste år, da vi lavede køkken, blev der grillet alt fra majskolber til æggekage.

Skriv gerne en kommentar, en hilsen eller et par kloge ord

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: