MY FIT LIFE

Jeg har en nyhed at fortælle jer, selvom nogle af jer måske allerede har spottet det i forhold til den nye, lille header foroven: Der er oprettet et nyt blognetværk for sundheds- og træningsblogs, og det er jeg blevet en del af. Det hedder my fit life og er altså en samling af danske sundhedsbloggere med hvert sit perspektiv – det kan være alt fra triathlon, motivation og bodybuilding til helsekost, diæt og sunde madvaner. Jeg synes, at det er en super ide, og jeg er glad for at være en del af det.

mfl_myfitlife_logo

Måske har I set det, måske har I ikke – men jeg synes i hvert fald, at I skal tjekke det ud. Projektet er i opstartsfasen nu, og vi har derfor brug for så meget opmærksomhed som muligt, og det kan du hjælpe med ved at besøge hjemmesiden(hvor du blandt andet kan tilmelde dig nyhedsbrev og læse mere om de andre bloggere) og følge med på facebook og instagram, hvor der er god aktivitet. Og selvfølgelig besøge de andre bloggere i netværket via links i headeren foroven her på siden. Det kommer ikke til at ændre noget for dig som læser i forhold til min blog her – ideer og indhold er stadig det samme.

1383887_10153306941615109_204137851_nAllerede nu er der en lille konkurrence i gang i forbindelse med oprettelsen af netværket, hvor du kan vinde et par kompressionsstrømper fra Gococo og for at være med, skal du følge @myfitlifedk på instagram og efterlade en kommentar på det billede, som er vist her ovenover. Vinderen findes den 1. november og offentliggøres på  instagram.

Jeg håber, at I vil tage rigtig godt imod netværket og tage et kig på hjemmesiden og de andre bloggere. Det kan været, at du opdager noget nyt eller måske får lyst til at være en del af netværket, hvilket du også kan søge om på myfitlife.dk.

Samtidig kan I også lige besøge SUND MUMS på facebook og instagram – når I nu er i gang! Rigtig dejlig torsdag til jer alle.

Reklamer

Skriv gerne en kommentar, en hilsen eller et par kloge ord

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: