PARANØDSNACK MED KAKAO OG APPELSIN

DSC_0229

De her snackkugler er virkelig lækre med rundhed fra paranødder og lidt syrlighed fra appelsin sat sammen med kakao, der giver hintet til chokolade. Perfekt når sukkertrangen melder sig, til at tage med i madpakken som eftermiddagssnack eller til at servere som en sund petit four.

Paranødsnack med kakao og appelsin

100 g paranødder – jeg brugte disse fra Nøddebazaren
100 g mandler
10-12 alm. udstenede dadler(ikke Medjool – men brug gerne dette – der var ca. 180 g el. 2,5 dl)
3-4 spsk ren, usødet kakao – jeg brugte raw kakao
1 økologisk appelsin, revet skal og saft
1 tsk kanel 
1 tsk vanillepulver
Tilbehør til at trille kuglerne i – fx kakao, kokos, frysetørrede bær, finthakkede nødder, etc.

Alle ingredienser kværnes til en ensartet masse i en foodprocessor. Trilles til kugler, rulles i tilbehør(jeg brugte raw kakao), og sættes i køleskabet for at blive hårdere, og opbevares i lufttæt bøtte i køleskab. Velbekomme og god snacking.

Jeg har også tidligere lavet lignende sunde snackkugler med lakrids, som du kan finde her.

DSC_0202

Advertisements

Skriv gerne en kommentar, en hilsen eller et par kloge ord

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: