PÅSKEPANDEKAGER MED CITRON, KOKOS OG MANGO

 

_DSC0020-2

Jeg er hjemme igen. I Danmark. 6 måneder rundt om jorden er overstået, og det har været fantastisk, spændende og hårdt. Jeg har nogle dages påskeferie, inden det snart går løs med en opvisningsturné rundt i Danmark. Glæden ved madlavning er hurtigt blevet genfundet hjemme hos mine forældre, så i anledning af påsken har jeg lavet disse påskepandekager med masser af smag af citron, bid fra majsgryn, smuk farve fra gurkemeje og fyld af mango. Alt godt fra den gule farves verdens. De er gluten- og laktosefri og sødet med honning.

_DSC0046-2

Påskepandekager med citron, kokos og mango

1 mango
2 dl mælk(vælg selv laktosefri, mandelmælk, rismælk, etc.)
2 æg
2 spsk honning, enten flydende eller smeltet
2 dl mel(jeg brugte 1 dl kokosmel til bagning og 1 dl boghvedemel)
1 dl majsgryn
1/2 dl kokosrasp (også kaldet kokosmel – men forvirrende med to slags kokosmel, så derfor kalder jeg den “gamle” kokosmel for kokosrasp og den “nye” kokosmel, som man bager med, for kokosmel – hvad kalder I det?)
1 citron, revet skal og presset saft herfra
1 tsk vaniljepulver
1 tsk kardemomme
1/2 tsk gurkemeje
Nip havsalt
1 tsk bagepulver

Blend det hele, og steg på panden i f.eks. kokosolie. Server f.eks. med en klat yoghurt, mandelsmør, frisk frugt og hakkede, ristede nødder.

Tip: Når panden alligevel er varm efter stegning af de sidste pandekager, så er det en god ide, at hakke nogle nødder og riste dem på den varme pande.

_DSC0064-2

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Reklamer

Skriv gerne en kommentar, en hilsen eller et par kloge ord

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: