BANANKAGE UDEN MEL

DSC_0033

 

En opskrift på en nem og lækker banankage uden mel til en blæsende dag, hvor foråret ikke helt er fremme endnu. Der er faktisk heller ikke sukker eller mælk i, så her kan de fleste være med.

Banankage uden mel
Mængde: Springform ca. 22 cm

1 dl mandler eller mandelmel
1 dl havregryn
3 modne bananer
7 dadler
3 æg
1 tsk bagepulver
1 tsk vanillepulver
1 tsk kanel
Et nip havsalt

Forvarm ovnen til 200°C(190°C varmluft). Mal mandler og havregryn til mel i en food processor, og tilsæt resten af ingredienserne, og kværn med til en samlet masse. Hæld dejen i en smurt form, fx en springform, og bag i ca. 30 minutter – hold øje med, at den ikke bliver for mørk. Tjek, at kagen er gennembagt, og lad den køle lidt af. Server den helst lun med f.eks. lidt yoghurt rørt med honning og vanille, blåbær og hakkede pistacienødder.

 

Advertisements

4 thoughts on “BANANKAGE UDEN MEL

Skriv gerne en kommentar, en hilsen eller et par kloge ord

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: