ALGHERO, SARDINIEN, ITALIEN

Efter at være hjemvendt fra ferie ved byen Alghero på øen Sardinien i Italien for en uges tid siden, har jeg nu fået kigget alle mine billeder igennem, rodet lidt med dem og samlet en god bunke til fremvisning. Så jeg håber, at I vil nyde disse i første omgang. Der kommer et indlæg mere om nogle af de mere kulinariske oplevelser, der viste sig at være overraskende gode – og allergivenlige.

 

Skulle I have lyst til at læse flere rejsetips til Italien, så synes jeg, at I skal prøve at besøge FDM travels side med rejsetips fra bruger-til-bruger og kan altså ret værdifuld viden “udefra”. I kan læse om Italien her.

Reklamer

8 thoughts on “ALGHERO, SARDINIEN, ITALIEN

  1. Hej Benedikte
    Jeg er vild med din blog, dine opskrifter og billeder! Er også meget glad for Italien og overvejer at tage til Alghero i efterårsferien. Hvor boede du, og var det et sted, der kan anbefales?
    Venlig hilsen Freya

    • Hej Freya 🙂 tak for dine søde ord! Jeg boede på Hotel Carlos V(den femte/”quintos”) – og det var virkelig lækkert. Det er absolut også et af de dyrere og mere “bestjernede” steder, som jeg var inviteret med på. Så ja, det kan anbefales, hvis pengepungen er i orden 😉 der er i hvert fald saltvandspool – det ligger lige oven for klippestrand.
      Mange hilsner Benedikte

Skriv gerne en kommentar, en hilsen eller et par kloge ord

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: