Tiden flyver. Men sådan er det jo, når man har mange ting om ørerne. Jeg beklager, at der lige går lidt længere tid mellem indlæggene her, men det håber jeg, at I kan bære over med. Jeg er endelig blevet færdig med at supplere fysik op til højere niveau(det er bare dødlækkert at bruge sin sommerferie – som ellers endelig er med ordenligt dansk sommervejr – på det), så nu kan jeg komme videre og komme i gang med studie. Jeg fandt dog lige tid til en tur i sommerhus med veninder, hvor vi på bedste vis rundede sommeren lidt af med lidt grillhygge.
Det er egentlig meget godt, når man tvinges til ikke at have så mange “midler” på hånden såsom et hav af forskellige krydderier og lignende. Så gør man det bare simpelt og lækkert og bruger godt med friske råvarer. Så blot til inspiration, så lavede vi kyllingespyd af brystfileter skåret i mindre stykker sat samme med firkanter af rød snackpeber og rødløg krydret med salt, peber og lidt grillkrydderi.
Vi lavede en salat fyldt med spinat, grønne bønner, fersken, tomater, avocado og valnødder.
Og “on the side” blev der lavet en lille omgang gulerødder vendt i salt, peber og grøn pesto og pakket ind i sølvpapir og derefter bagt på grillen. Man kunne også her lave kartofler, ris, pasta eller lignende i den dur. Har I nogle gode og let tilgængelige ideer til grillen?
Husk at nyde sommeren og få fyret op under grillen så længe, det er muligt. Ha’ det skønt!
Sikke en dejlig afslutning på sommeren. Vi har næsten ikke haft grillen fremme denne sommer, men sidste år, da vi lavede køkken, blev der grillet alt fra majskolber til æggekage.
Ja det var ikke tosset 🙂 det er også så smart, så meget man kan lave på den måde!
MUMS det ser ret så lækkert ud 😀
Tak! Jeg siger også MUMS 🙂